Mennesker og historier fra Lofoten

-

Wanja fikk lærlingplass

Med hele 18 søkere til én lærlingplass var det mange om beinet. Wanja Sofie Jakobsen fra Henningsvær fikk plassen.

  • Publisert: 20.04.2016
  • Tekst: Aurora Borealis Multimedia AS
  • Foto: TORE BERNTSEN

– Jeg står her med et smil og er helt målløs. Da jeg hørte det var så mange søkere, må jeg innrømme at jeg ikke trodde jeg skulle få plassen. Det å jobbe hardt for et mål og så få det til, er en stor belønning i seg selv. Men jeg satte pris på den middagsfeiringen som mamma tok meg med på 🙂

Wanja Sofie er 17 år og kommer fra Henningsvær.

Etter et første år på Vest-Lofoten vgs, går hun nå sitt andre  år på Melbu vgs, avdeling Melbu.

– Jeg ønsket lærlingeplass i Lofotkraft fordi jeg har lyst å bli energimontør, men også fordi det er en veldig fin arbeidsplass. Man får bruke dagene til å jobbe mye ute, og det er perfekt for meg. Jeg liker meg best når jeg får være ute.

– Utplasseringstiden min i Lofotkraft i Svolvær ga meg bare enda mer lyst på plassen. Jeg rakk jo å møte mange av de hyggelige folkene som jobber der.

Nå skal Wanja Sofie arbeide som lærling i Lofotkraft ut 2018.

– Jeg håper at det skal bli spennende og artige år. Det blir mye nytt som skal læres, men det skal bære gå fint. Jeg liker utfordringer. Det er jo det som gjør hverdagen litt mer spennende!

 

Relaterte artikler:

Trygger hverdagen - investerer i framtiden

logo-lofotkraft