Mennesker og historier fra Lofoten

-

«Tror det ikke før du får se det»

MØT OSS I LOFOTKRAFT: Det finnes en plass på jord som overgår alt annet for Geir Hegrem. Der kan han varte opp med litt akrobatikk, når strømmen går...

  • Publisert: 15.04.2016
  • Tekst: Aurora Borealis Multimedia AS
  • Foto: TORE BERNTSEN

Min jobb: Geir Hegrem (er det så nøye?…51)

Bosted: Ballstad.

Stilling: Montør/prosessleder/saksbehandler, med andre ord, potet.

Fartstid i Lofotkraft: Snart 20 år.

Hvorfor begynte du å arbeide i Lofotkraft?

Det var egentlig bare en tilfeldighet. Jeg hadde ingen planer om å slutte i min tidligere jobb der jeg trivdes veldig bra, men så er man litt nysgjerrig… Da jeg så Lofotkraft søkte etter ny målemontør leverte jeg en søknad, fikk jobben og har ikke angret ett sekund.

Hva er kommentaren du oftest får når du sier at du jobber i Lofotkraft?

Når kommer de smarte målerne? (svaret finner du her…)

Hva gjør du når strømmen går?

Tenner stearinlys, henter ved og får fyr på ovnen, og så kommer noen stille bainnesord om hvorfor jeg har utsatt montering av dør inn til garasjen. Jeg har kun elektrisk port! Jeg kommer inn, men det kreves litt akrobatikkøvelser. Og så tar jeg kontakt med jobben for å høre om de trenger hjelp.

Hva er ditt beste strømsparetips?

Nattsenking på varme. Og varmepumpe.

Hva er det morsomste ved å jobbe i Lofotkraft?

Gode kolleger med mye latter, spennende og variert arbeid, samt jeg kan være med å påvirke dagen for meg og kollegaene mine. Og ikke minst: Ledere som har truen på meg i den jobben jeg gjør.

Og det verste?

Jeg har noen arbeidskolleger som ikke har snøring på parkering, slik at når eg kommer «akkurat tidsnok» på jobb er parkeringsplassen blitt en lekegrind for vill parkering 🙂

Hva er ditt favorittsted i Lofoten – og hvorfor?

Det er Ballstad og må OPPLEVES. Det kan skrives side opp og side ned med godord og superlativer om hva som er bra med heimplassen vår. Men det er som med all annen reklame: Du tror det ikke før du får se det!

Hva er det beste med Lofoten?

Mangfold, trygghet og daglige sanseopplevelser. Dette beskriver alt 🙂

Relaterte artikler:

Trygger hverdagen - investerer i framtiden

logo-lofotkraft