Mennesker og historier fra Lofoten

-

«Trenger ikke tømme tanken»

MØT OSS I LOFOTKRAFT: Ingen vet bedre enn Lise Danielsen hva strømkundene lurer på når strømmen går. Hun er leder på Lofotkrafts kundesenter.

  • Publisert: 10.01.2016
  • Tekst: Aurora Borealis Multimedia AS
  • Foto: TORE BERNTSEN

Min jobb: Lise Merethe Danielsen  (56)

Bosted: Ørsnes

Stilling: Leder kundesenteret

Fartstid i Lofotkraft: 21 år

 

Hvorfor begynte du å arbeide i Lofotkraft?

Det ble utlyst et 2 års vikariat i 1994 med ansvar for sentralbord/kundemottak. Jeg tenkte at dette kunne være noe for meg, søkte, fikk jobben, og her er jeg altså fortsatt.

Hva er kommentaren du oftest får når du sier at du jobber i Lofotkraft?

«Lofotkraft, det må være en flott plass å jobb!»

Hva gjør du når strømmen går?

Siden jeg jobber på kundesenteret er jeg veldig ofte på jobb når strømmen går. Jeg svarer på telefoner fra kunder som har spørsmål i forbindelse med strømbruddet, legger ut info på telefonsvarer osv.

Hva er ditt beste strømsparetips?

Hvis du har tenåringer i huset: Minn dem på at de trenger ikke å dusje til varmtvannstanken er tom.

Hva er det morsomste ved å jobbe i Lofotkraft?

Alle de flotte folkene jeg jobber sammen med,  og alle de trivelige kundene vi har kontakt med. Jeg har noen fantastiske kollegaer, og jeg stortrives på jobb. Ingen dager på jobb er like, det er stadig nye utfordringer og det synes jeg er topp.

Og det verste?

Kan egentlig ikke komme på noe.

Hva er ditt favorittsted i Lofoten – og hvorfor?

Hele Lofoten er et fantastisk område, og siden jeg er veldig glad i å gå i fjellet er Lofoten et eldorado. Har kanskje ikke et spesielt favorittsted, men Ørsnes, Kabelvågmarka og Kalle er blant favorittene. I tillegg er Austre Vågan en perle, og hvis vi kan snike Kvannkjosen, som ligger i Lødingen kommune, inn i Lofoten er det klart favoritten! Siden det ligger innenfor Lofotkrafts forsyningsområde må da det gå greit?

Hva er det beste med Lofoten?

Flott natur, frisk luft, god plass og trivelige folk! Jeg skjønner godt at turistene blir fascinert av Lofoten.

Relaterte artikler:

Trygger hverdagen - investerer i framtiden

logo-lofotkraft