Mennesker og historier fra Lofoten

-

«Stolt av å jobbe her»

MØT OSS I LOFOTKRAFT: Cecilie Rostad Johannessen er en av dem som sikrer lys og varme i Lofoten. Og sender regningene…

  • Publisert: 09.10.2015
  • Tekst: Aurora Borealis Multimedia AS
  • Foto: TORE BERNTSEN

Min jobb: Cecilie Rostad Johannessen (33)

Bosted: Kabelvåg.

Stilling: Konsulent fakturering/innfordring.

Fartstid i Lofotkraft: Ansatt i vikariat mars 2007, fast ansatt i 2008.

Hvorfor begynte du å arbeide i Lofotkraft?

Jeg hadde hørt at det var en veldig bra arbeidsplass med et godt miljø, så da jeg ble tilbudt jobb var det ikke en vanskelig avgjørelse. Relativt kjapt forsto jeg hvilken betydning Lofotkraft har for samfunnet hos oss. Dette var nok egentlig noe jeg aldri hadde reflektert så mye over, lys og varme var noe jeg tok for gitt. Jeg er stolt av å få jobbe i Lofotkraft, med dyktige medarbeidere og ledere som står på og som tør å satse på utvikling.

Hva er kommentaren du oftest får når du sier at du jobber i Lofotkraft?

At jeg er heldig som jobber i Lofotkraft, da de har hørt at det er en flott arbeidsplass. I tillegg blir det jo ofte noen morsomme kommentarer på at det er jeg som sender ut regningene.

Hva gjør du når strømmen går?

Da fyrer jeg i peisen og tenner stearinlys. Hvis jeg ikke må på jobb da… Så sender jeg noen varme tanker til de som gjerne er ute i et guffent vær og gjør så godt de kan med feilretting.

Hva er ditt beste strømsparetips?

Tja, det viktigste er kanskje å være bevisst hva en bruker. Det går mye strøm til oppvarming av vann, så fulle maskiner når en vasker klær og kortere dusjer vil spare mye. Lys trenger jo ikke stå på når en ikke er tilstede, og det kan være lurt å lukke dører inn til rom som ikke trenger å være oppvarmet.

Hva er det morsomste ved å jobbe i Lofotkraft?

Det er mye latter og vittigheter under taket på Lofotkraft, dette passer meg veldig bra. Jeg opplever at det er et godt miljø over hele linja. I tillegg opplever jeg en bedrift som tør å ta i bruk ny teknologi og nye systemer, dette er det morsomt å jobbe med.

Og det verste?

Det verste? Jeg forstår ikke spørsmålet…

Hva er ditt favorittsted i Lofoten – og hvorfor?

Jeg trives veldig godt i nærmiljøet, og så er jeg blitt veldig glad i fjellturer og sykkelturer og da er jo Lofoten et eldorado. Men favorittplassen må være hytta som mamma og pappa har i Selfjorden. Her slapper jeg av og kan hente nye krefter.

Hva er det beste med Lofoten?

Naturen og turmulighetene. Muligheten for uteaktiviteter – enten det er på havet, under havet eller høyt oppe, og uansett årstid. I tillegg er jeg veldig glad i menneskene i Lofoten. Jeg er heldig som har så mye flotte folk rundt meg.

Relaterte artikler:

Trygger hverdagen - investerer i framtiden

logo-lofotkraft