Mennesker og historier fra Lofoten

-

Mange sliter med sitt trådløse nett. Altibox + Google har løsningen.

Det stilles høyere og høyere krav til wifi-løsningen. Med Google Wifi får du god dekning der du trenger det mest, sier Trine Husjord, salg- og markedsleder i Lofotkraft Bredbånd.

Fiberkabelen, som kommer inn i din Altibox-hjemmesentral har enorm kapasitet.

–Ofte er det den trådløse ruteren din som ikke klarer å sende gode nok trådløse signaler til hele boligen, forteller Husjord.

Alltid trådløst

–Våre kunder forventer at alt skal fungere trådløst, overalt, hele tiden. Derfor har Altibox inngått et samarbeid med Google, et av verdens mest innovative selskaper. Med Google Wifi kan du enkelt plassere de små, hvite boksene forskjellige steder i boligen. Det vil gi deg best mulig dekning på alle enhetene dine, sier Husjord.

Du også kan opprette et eget gjestenett og andre smarte løsninger.

Flere dingser kobles til det trådløse nettverket

–Vi blir alle mer og mer avhengige av internett, samtidig som antallet dingser folk kobler til det trådløse nettet øker. Utviklingen skjer veldig fort, det krever et godt trådløs-system i boligen, sier Husjord.

 

Enkel foreldrekontroll

Trine Husjord, Google wifi, Lofotkraft Bredbånd,

–Med Google Wifi kan du lage en plan for å styre hvem som skal ha tilgang til internett og når. For eksempel kan du sette barnas enheter på pause under middagen, når de skal gjøre leksene, eller ved leggetid. Det er veldig enkelt og nyttig for foreldre, sier Husjord.

Stabilt og sterkt signal

Lofotkraft bredbånd leverer lysraskt fiberbredbånd inn i hjemmesentralen i din bolig.

–Google Wifi-punktene fungerer sammen med Altibox sitt fiberbredbånd, og Google Wifi kobler deg automatisk til det nærmeste wifi-punktet, slik at hastigheten alltid er på topp, også på uteplassen din, sier Husjord.

– Skal du strømme en film eller delta i en viktig videokonferanse? Da kan du prioritere enheten du bruker, slik at den høyeste hastigheten havner der du trenger den mest.

Enkel oversikt

Google Wifi er enkelt å sette opp. Du har full kontroll på nettet ditt. Du kan se hvem og hva som er tilkoblet, teste hastigheten og feilsøke, forteller Hujsord.

Raske internett-linjer, med stor kapasitet, sammenliknes nå med annen viktig infrastruktur som veier, fly, buss, vann og strøm.

–Vårt oppdrag er å sikre god infrastruktur som gjør Lofoten til et godt sted å bo og å drive næring, sier Trine Husjord, salg- og markedsleder i Lofotkraft Bredbånd.

I 2005 etablerte Lofotkraft selskapet Lofotkraft Bredbånd, som skulle gi fibernett til Lofotværingene. Nå kan de se tilbake på en vellykket satsing med cirka 7000 kunder.