Mennesker og historier fra Lofoten

-

Lofotkraft på Facebook

Lofotkraft får over 30 000 kundehenvendelser i året. Nå finner du kundesenteret på Facebook også.

  • Publisert: 01.09.2015
  • Tekst: Aurora Borealis Multimedia AS
  • Foto: Tore Berntsen

– Vi får mange henvendelser fra alle våre kunder rundt om i Lofoten, og det er viktig for oss å være der kundene er. Derfor har vi satt opp en Facebook-side, der du kan poste spørsmål og få alle svar på det du lurer på rundt kundeforholdet til Lofotkraft, sier kundesjef Siri Sund (bildet).

Hun understreker at det fortsatt selvfølgelig vil være mulig å ringe kundeservice, i tillegg til at man komme innom i senteret i Svolvær.

– Kundeservice er åpent alle hverdager mellom 9.00 og 15.00, og det er også i dette tidsrommet hvor våre kundebehandlere besvarer spørsmål på Facebook-siden. Det er altså ikke slik at du får umiddelbart svar der 24 timer i døgnet, sier Siri Sund.

Dessuten er det enkelte ting du slett ikke får svar på i det hele tatt på Facebook.

– Vi skal selvfølgelig ha direkte dialog med kundene i alle saker som tilsier det. Hvis du har en konkret klage på en leveranse fra oss, skjer ikke kundebehandlingen på Facebook-siden slik at alle kan lese det. Da vil kundesenteret ta kontakt med deg direkte, sier Sund – og legger til at eventuelle personalsaker heller ikke tas gjennom sosiale medier.

– Tommelfingerregelen er at andre kunder skal ha nytte av å lese svaret på det du spør om på vår Facebook-side. Hver uke vil vi på Facebook gi tips som kanskje gjør at du slipper å henvende deg til kundesenteret, sier Siri Sund.

Samtidig som Lofotkraft supplerer kundehåndteringen med Facebook-siden, lanseres også en ny versjon av hjemmesiden lofotkraft.no.

– Den skal være lettere å finne fram på enn den gamle. Alle som eier en nettside vet jo mye om hvordan brukere klikker seg fram for å finne det de leter etter. Vårt mål i denne sammenhengen er selvfølgelig at det skal være lettest mulig for brukerne, sier Siri Sund.

Lofotkraft er inne i det største investeringsløftet i selskapets historie, når over én milliard kroner nå skal investeres i ny infrastruktur fram mot 2020. Et forbedret nett skal løfte leveringssikkerheten for strømkundene i regionen, noe orkanen Ole understreket nødvendigheten av i vinter.

Relaterte artikler:

Trygger hverdagen - investerer i framtiden

logo-lofotkraft