Mennesker og historier fra Lofoten

-

Lofotkraft-fondet deler ut 200 000 kroner

Er du engasjert i noe som aktiviserer barn, unge eller eldre i Lofoten? Da kan du søke penger til prosjektet fra Lofotkraft-fondet for 2017.

  • Publisert: 09.09.2016
  • Tekst: Aurora Borealis Multimedia AS
  • Foto: ESPEN MORTENSEN

Lofotkraft har lang tradisjon for å støtte lokale tiltak innen kultur og idrett, og for to år siden strukturterte vi denne formen for sponsing i et eget fond. Nå deler vi ut 200 000 kroner hvert år til ulike gode prosjekter.

Fristen for å søke er 1. november.

Hvis du er medlem av et lag eller en forening som trenger støtte, eller planlegger et arrangement som blir til glede for andre bare litt tilskudd kommer på plass, så bør du forberede en søknad.

Den som søker kan maks få 20 000 kroner, og grensen er satt for at vi skal kunne nå ut til flest mulig.

Hver uke fram mot fristen 1. november skal vi minne dere om gode prosjekter som fikk støtte i 2016. Kanskje det kan være til inspirasjon for en søknad i høst?

Og husk: Hvis du ikke selv er involvert i et prosjekt som trenger støtte, så blir vi veldig glad om du tipser andre som kan ha nytte av et tilskudd.

 

Her finner du elektronisk søknadsskjema

 

Vi vil gjerne støtte organisasjoner, arrangementer og aktiviteter som aktiviserer barn, ungdom eller eldre i regionen. Dessuten vil vi prioritere humanitære og veldedige organisasjoner med lokal og regional forankring.

Av egeninteresse vil vi også kunne sponse tiltak som fremmer rekruttering blant unge til Lofotkrafts virksomheter.

I en søknad vil vi også legge stor vekt på tiltak som er med på å skape engasjement og bolyst i Lofotkrafts eierkommuner.

PS: Vi sponser ikke arrangementer eller tiltak som er av politisk eller religiøs karakter. Vi sponser heller ikke tiltak relatert til russerarrangementer eller festivaler hvor det serveres alkohol og hvor barn og ungdom ikke har adgang.

Relaterte artikler:

Trygger hverdagen - investerer i framtiden

logo-lofotkraft