Mennesker og historier fra Lofoten

-

Fikk støtte fra Lofotkraftfondet. Jubler for briller og nett.

Fikk støtte fra Lofotkraftfondet. Jubler for briller og nett.

Røst Innebandyklubb fikk støtte av Lofotkraftfondet og kjøpte beskyttelses- briller og nett til målene. Er det din tur? Søk nå - frist 1.nobember.

Røst Innebandyklubb har 25 skoleelever fra 1. klasse til 10. klasse som spiller innebandy hver uke.

–Det er halvparten av alle barna på vår skole, sier Harald Bortheim. Han er nestleder i Røst Innebandy- klubb og leder i Røst Jeger- og Fisker- forening, som også fikk støtte fra Lofotkraftfondet.

Sammen med kommunen ønsker Røst Jeger- og Fiskerforening å bygge en hytte i Storfjellet, vest for Røstlandet.

– Innebandy på Røst er et av mange tiltak som fikk støtte fra Loftkraftfondet ifjor, sier Randi Berg i Lofotkraft.

Søknadsfrist for i år er 1. november. Er du engasjert i noe som aktiviserer barn, unge eller eldre i Lofoten? Da kan du søke penger til et prosjekt fra årets Lofotkraft-fondet.

Lofotkraft sponser ikke daglig drift av lag/foreninger, vi støtter konkrete prosjekter.

 

–Innebandy på Røst er viktig. Det er god trening, fint for sosialisering – og barn og ungdom trener sammen. Vi bor på et sted hvor det er vind nesten hver dag, og da er det godt med en inne- aktivitet. En aktivitet som passer for både barn, ungdom og voksne, sier

Bortheim. Han flyttet til Røst for åtte år siden, og var bevisst på at frivillighet er viktig for bolyst.

–Vi legger stor vekt på tiltak som skaper engasjement og bolyst i Lofotkrafts eierkommuner. Vi prioriterer humanitære og veldedige organisasjoner med lokal og regional forankring, sier Randi Berg i Lofotkraft.

–Hvis du er medlem av et lag eller en forening som trenger støtte, eller planlegger et arrangement som blir til glede for andre bare litt tilskudd kommer på plass, så bør du forberede en søknad nå. Den som søker kan maks få 20 000 kroner, og grensen er satt for at vi skal kunne nå ut til flest mulig, sier Randi Berg.

Her finner du elektronisk søknadsskjema